Grundet Corona bliver der kun produceret få cykler denne sæson. Så brug vores 'Overbliks' link nedenfor hvis du kigger efter cykel.
FÅ OVERBLIKKET - KLIK HER

Orbea Orca

Orbea Orca

Orbea Orca findes i nu 3 forskellige rammer her i 2020 modellerne:

OMX rammen der er den nyeste, der er designet med henblik på den den ultimative racer, hvor alle kabler er skjulte og alt er designet med aerodynamik, stivhed og lethed i tankerne. Den store forskel ifht. OMR rammen er at kablerne er skjulte og udseendet er markant mere aerodynamisk. Det er en fuldblods race maskine til grand tours og vil være de professionelles første valg når der skal plukkes ned fra øverste hylde.

OMR rammen har 3 år på bagen og den er designet efter den perfekte balance imellem lethed og stivhed i rammen, så den klare sig fantastisk på de bjergfyldte grand tour etaper og mindst lige så godt på lige vej. Det er en let, lækker racercykel der bliver brugt af de professionelle og så har den fået et dyk i prisen i 2020 efter den nye OMX ramme er kommet, så det er din mulighed for at få fingrene i en pro-tour racer til meget billige penge!

OME rammen der er designet med henblik på den seriøse motionist der vil ha' en responsiv, hurtig og let all-round carbon racer, men med en anelse mere komfortabel siddestilling - det er ikke fuld race geometri, men ligger midt imellem race og så endurance geometri. Orca OME egner sig derfor perfekt til motionisten der ikke vil over på en endurance racer. Orca OME modellerne er også i et andet prisleje, da produktionen ikke er lige så dyr, den vejer en anelse mere - men har ellers mange af de samme fantastiske egenskaber som Orca OMR og OMX modellerne.

Orbea Orca M30 2021 - Shimano 105

Orbea Orca M30 er bygget på den helt nye Orca OMR ramme hvor alle kabler er skjult i ramme...
DKK 16.495,00

Orbea Orca M20iTeam 2021 - Indvendig kabelføring og Ultegra Di2

Orca M20iTeam er udstyret med Shimano Ultegra Di2 og Fulcrum Racing 700 Disc hjulsæt, fler...
DKK 32.245,00

Orbea Orca M20iLTD 2021 (OMX) - Di2 Ultegra og Vision Carbon Hjul

Orbea Orca OMX - er den til dato letteste, stiveste ramme og dey perfekte mix af Aero og B...
DKK 44.245,00
Filtrer efter egenskaber
Elektroniske Gear
Disc Hjul