Du har ingen varer i din varekurv.

Orbea Orca OMR - Rammekit - Er Udsolgt!

Det her er Orbeas top all-round racerramme, som også benyttes i pro-touren af bl.a. Team Vital Concept og tidligere Cofidis. Du kan selv bestemmer farverne via Orbea MyO program, det tager gerne ca. 4 uger mere at få den malet og der vil være et krav om 50% forudbetaling, da det er en specialvare - Skal du også ha' indlakeret navn i rammen er det 100% forudbetaling.

Orbea Orca OMR - Rammekit er udsolgt!

Orca OMR rammen er den bedste kombination af Aerodynamik og lav vægt, der gør det til en fantastisk all-round cykel, der kan bøde klatre og køre stærkt på lige vej. Det koster ikke ekstra at få den malet i dine farver - men vi kræver 50% forudbetaling og 100% forudbetaling, hvis du skal ha' indlakeret navn i rammen.

Du kan selv designe din Orbea Orca OMR her - det gør du vha Orbeas design tool: https://www.orbea.com/gb-en/myo/step-1/orca-omr-18/ - Når du har dit design færdig, så download det og send det til 12Tri.dk, så skal vi nok bestille den hjem til dig.

 

Specifikationer for Orbea Orca OMR Ramme

  Kan Opgraderes
RammeOrbea Orca carbon OMR, monocoque construction,tapered 1-1/8" - 1,5", BB 386mm, powermeter compatible, internal cable routing, EC/DC compatible, 27,2mm seat tube. 
ForgaffelOrca OMR carbon fork, full carbon steerer, tapered 1-1/8" - 1,5", carbon dropouts. 
StyrfittingsFSA 1-1/8" - 1-1/2" Integrated Carbon Cup Light Bearings 

 

Geometri for Orbea Orca OMR Rammen

Geometri for Orca OMR