Du har ingen varer i din varekurv.

Orbea Ordu M30 Triathlon Cykel 2017 Model - Best Value For Money! - Er Udsolgt!

Orbea Ordu M30 er udstyret med Shimano 105 for- og bagskifter og fsa Gossamer kranksæt og et sæt Vision Team 30 Comp Clincher hjulsæt. Orbea Ordu OME Rammen i carbon og carbon forgaflen er lavet til fart, og styr og sadelpind lader dig justere cyklen til den perfekte aero position. Du finder ikke en tricykel med så høj klasse i nærheden af den pris som du får Orbea Ordu m30 til.

Orbea Ordu M30 Triathlon Cykel 2017 Model - Best Value For Money! er udsolgt!

Orbea Ordu M30 Triathlon cykel - Den ultimative begynder tricykel

Ordu M30 er bygget på Orbeas OME Ordu ramme, rammen er stiv, kraftig, aerodynamisk og giver dig de bedste muligheder for at få hele dit potentiale fra benene og ned på vejen. Stivheden og den kraftige krank gør at du taber minimalt med watt i rammen, og gør cyklen hurtig som bare fanden. Geometrien er perfekt og giver dig en super position på cyklen, med rige muligheder for at justere sadel og styr. 

Orbea Ordu M30 har Shimano 105 for- og bagskifter, FSA Gossamer 36x52t Kranksæt, Vision Trimax Alloy Tristyr og et Vision Team 30 Comp Clincher Hjulsæt. Det er altsammen gode kvalitetskomponenter men til en pris der gør at Orbea Ordu M30 er super til begynder triathleten der ikke er parat til at betale 40.000 kr. for en tricykel han/hun alligevel ikke har farten til at høste potentialet af. Orbea har udviklet på Orca igennem mange år og den bliver bedre år for år og Orbea Ordu har stadig rekorden på cykelruten på Hawaii.

Se videoerne og specs på cyklen, det bliver bare ikke bedre til den pris!

 

Specifikationer:

RammeOrdu carbon OME. monocoque. 1-1/8" head tube. PF 86mm. powermeter compatible. internal cable routing. EC/DC compatible. 130mm rear spacing. vertical dropouts. UCI legal. external battery compatible.
ForgaffelOrbea Ordu OME carbon forgaffel
KranksætVision Trimax Pro MegaExo 36x52t
StyrVision Trimax Alloy
SkiftereShimano Barends SL-BSR1
BremsegrebVision Aero Alloy
BremserFSA Gosssamer Pro
GeargruppeShimano Ultegra 6800 For- og Bagskifter, Shimano 105 5800 11-28t 11-Speed Kasettte
KædeFSA Team Issue
HjulVision Team 30 Clincher(Dæk og Slange) - monteret med Vittoria Rubino Pro 700x25 120TPI Dæk
SadelpindOrbea Ordu OME
SadelPrologo Zero Tri T2,0