Grundet Corona bliver der kun produceret få cykler denne sæson. Så brug vores 'Overbliks' link nedenfor hvis du kigger efter cykel.
FÅ OVERBLIKKET - KLIK HER

2018 Orbea Racercykler

2018 Orbea Racercykler

Der er mange spændende og lækre modeller i Orbeas 2018 racer program. Orbeas nye super Aerodynamiske Orbea Orca Aero er der mange der har set frem til, der er lagt rigtigt meget vægt på Aerodynamikken, den bruges af Cofidis på mange af de fladere etaper hvor Aerodynamik giver dig mere end en cykel med lav vægt - ellers så bruger de normalt Orbea Orca Team modellerne, der er som skabt til det bjergrige terræn.

 

Orbea Avant Aluminums Modellerne(H30, H40, H50, H60, H70)

Orbeas aluminiums racerstel, er et super lækker stel der er hydroformed(formet vha. vandtryk) der gør let og tillader helt specielle former. Avant alumodellerne kan også fås med alm. styr, hvis du ønsker en hurtigt racer til transport til og fra arbejde. Avant modellen er lavet i endurance geometri, der gør at du ikke sidder lige så fremoverbøjet som de professionelle, men dog uden du går på kompromis med manøvredygtighed og hurtighed. Vi anbefaler iser H30 og H40 modellerne der har Shimanos bedre Gearsystemer Tiagra og Shimano 105 - mindre kan også gøre det, men hvis du vil ha' langtidsholdbarhed så skal du minimum vælge Avant H30 eller H40.

Orbea Avant Carbon Modellerne u. Disc(M30 og M40)

Orbea Avant M30 og M40 er nogle lækre flotte carbon racere, og vi vil anbefale dem til den seriøse motionist, der ikke behøver disc-bremser. Rammen er i endurance geometri, der gør at du kan holde ud at sidde på den på selv lange ture. Den vejer ca. 8,8 kg - ikke den letteste carbon cykel, men det er stadig en ufattelig lækker racercykel, både hvad gælder stivhed, hurtighed og manøvredygtighed, men bestemt også Æstetik, den er rigtig flot, specielt i den Hvid/Sort/Røde farve. Du vil ikke komme til at fortryde dit køb, prøv en Avant M30 eller M40 hvis du godt vil prøve noget andet end Aluminium, der er en verden til forskel på reponsivitet og kraftoverførsel, men også komforten er bedre.

................Mere følger som vi får tastet 2018 programmet ind :)

Orbea Orca M30 - Carbon Racer med Shimano 105

Orbea Orca M30 er en letvægts carbon racer med Shimano 105 gear og vision team 30 hjulsæt,...
DKK 13.799,00

Orbea Orca OMR - Rammekit

Det her er Orbeas top all-round racerramme, som også benyttes i pro-touren af bl.a. Team V...
DKK 22.999,00

Orbea Orca M20-Team - 7,2 kg Pro-Tour Racer med den nye Ultegra

Orca M20-Team består af pro-tour rammen OMR(ace), den hidtil letteste ramme, skabt til bla...
DKK 29.899,00

Orbea Orca M20iLTD-D - Pro-Tour racer med Ultegra Di2 og Disc bremser

Orca M20iLTD-D består af pro-tour rammen OMR(ace), Orbeas hidtil letteste ramme. Orca M20i...
DKK 51.999,00

Orbea Orca M10iLTD - Pro-Tour Racer med Dura Ace Di2

Orca M10iLTD består af pro-tour rammen OMR(ace), Orbeas hidtil letteste ramme. Orca M10iLT...
DKK 61.199,00