Orca Aero M20i Team - SPAR 5.000 Kr.

Orca Aero M20iTeam er udstyret med den helt nye elektroniske Ultegra Di2 serie. Orca Aero er Orbeas nye Aero Pro-tour ramme der er den første pro-tour ramme der udnytter de nye UCI-regler der giver mulighed for bredere slankere rør og den er ekstremt aerodynamisk og samtidig er den meget stiv, og giver maksimal kraftoverførsel. Orca Aero er som skabt til det danske landskab og det danske vejr(blæst) - i Danmark er Aerodynamik at foretrække frem for en super let bjergcykel. Læs videre om Orca Aero M20i Team nedenfor.
Leveringstid: 1-3 dage
*
KUN 1209 KR. PR. MÅNED
MED LÅNLET - KLIK HER
DKK 30.599,00
DKK 24.579,00

Orca Aero M20i Team - SPAR 5.000 Kr.

Orca Aero M20i Team er bygget på Orbeas nye Aero Pro-tour ramme, og i M20i Team modellen er den udstyret med den nye elektroniske Shimano Ultegra Di2 gearserie, Vision Team 35 Clincher hjulsæt og FSA Trimax Compact styr - der er flere dele du kan opgradere til en super pris, da Orbea har special aftaler med Shimano, FSA, DT-Swiss, Vision, Fulcrum, Rotor og Mavic, så hvis du skal ha' opgraderet noget, så gør det nu, så får du det til meget favorable priser. Orbea Orca Aero passer perfekt til det danske terræn og vejr, hvor Aerodynamik er nøglen til at køre hurtigt pga. det flade terræn og vindblæste land.

Orca Aero M20i Team kan også specialdesignes i farver du vælger via deres MyO design værktøj, du kan også få indlakeret dit navn - alt sammen uden mérpris, men dog må du påberegne 4-8 uger oveni normal leveringstid.

Orbea har med Orca Aero lavet den første racercykel der går lige til kanten af de nye UCI regler. Det er en helt ny ramme skabt til de flade etaper, og terræn, med 100% fokus på aerodynamik og giver dig en kæmpe fordel i det danske vind og vejr. Cyklen blev brugt 1. gang i Tour de france i år af Cofidis og har fået afsindigt meget ros for sit udseende og sin ekstreme Aero former.

Med Orbea Orca Aero M20i Team får du den indtil videre mest Aerodynamiske ICU godkendte cykelramme, i Orbeas super kvalitet. Orbea Orca Aero M20i Team er udført i det bedste kulfiber og fabrikeret med de absolut bedste metoder der findes. Du får livstids garanti på rammen, hvis du registrerer den på Orbeas hjemmeside.

Se her når GCN Network gennemgår Orca Aero(samme ramme som Orca Aero M20i Team)

Specifikationer for Orbea Orca Aero M20i Team

     Kan opgraderes
Ramme Orbea Aero carbon OMR  
Forgaffel Orbea Aero OMR  
Kranksæt Shimano Ultegra R8000 34x50t Ja
Styr FSA Trimax Compact Ja
Frempind Orbea OC-III  
Skiftegreb Shimano Ultegra R8050 Di2  
Bremser Shimano Ultegra R8010  
Bagbremse Shimano Ultegra R8010-RS  
Kassette Shimano Ultegra R8000 11-28t 11-Speed Ja
Bagskifter Shimano Ultegra Di2 R8050 SS  
Forskifter Shimano Ultegra Di2 R8050  
Kæde KMC X11-EL-1  
Hjulsæt Vision Team 35 Comp Clincher Ja
Dæk Vittoria Rubino Foldable 700x25 60TPI G+ Ja
Sadelpind Orbea Aero OMR  
Sadel Hard Black Scratch-2 Tirox size 143 mm Ja