Grundet Corona bliver der kun produceret få cykler denne sæson. Så brug vores 'Overbliks' link nedenfor hvis du kigger efter cykel.
FÅ OVERBLIKKET - KLIK HER

Orca Aero Rammekit OMR 2020 - OBS UDEN DISC

Den super aerodynamiske carbon racer fra Orbea - Det er den første racer der udnytter de nye regler fra UCI til fulde, der nu giver mulighed for slankere bredere rør og forgafler. Orbea Orca Aero er den mest aerodynamiske ramme lige nu og du sparer massere af watt. Det er ikke en bjergcykel, men en ramme der er som skabt til det danske vejr og landskab - fladt, kuperet og blæsende! Læs alt om Orca Aero nedenfor.
Leveringstid: 2018 Model - Levering Oktober, November 2017
*
*
KUN 1104 KR. PR. MÅNED
MED LÅNLET - KLIK HER
DKK 22.395,00

Orca Aero Rammekit OMR 2020 - OBS UDEN DISC

Den super aerodynamiske carbon racer fra Orbea - Det er den første racer der udnytter de nye regler fra UCI til fulde, der nu giver mulighed for slankere bredere rør og forgafler. Orbea Orca Aero er den mest aerodynamiske ramme lige nu og du sparer massere af watt. Det er ikke en bjergcykel, men en ramme der er som skabt til det danske vejr og landskab - fladt, kuperet og blæsende!

Orca Aero OMR rammekittet kan også specialdesignes i farver du vælger via Orbeas MyO design værktøj, du kan også få indlakeret dit navn - dog må du påberegne 4-8 uger oveni normal leveringstid.

Orbea har med Orca Aero lavet den første racercykel der går lige til kanten af de nye UCI regler. Det er en helt ny ramme skabt til de flade etaper, og terræn, med 100% fokus på aerodynamik og giver dig en kæmpe fordel i det danske vind og vejr. Orca Aero har fået afsindigt meget ros for sit udseende og sin ekstreme Aero former.

Se her når GCN Network gennemgår Orca Aero

Specifikationer for Orbea Orca Aero

   
Ramme Orbea Aero carbon OMR
Forgaffel Orbea Aero OMR
Sadelpind Orbea Aero OMR