Du har ingen varer i din varekurv.

Orca M20-PRO - RESTSALG VILDT TILBUD - UDSOLGT - Er Udsolgt!

Her er der er fokuseret 100% på forholdet mellem Vægt-Stivhed i rammen for at gi' dig den optimale kraftoverførsel og fart. Orca M20-Pro (OMP-Rammen) er bygget op i den bedste kulfiber. Det har gjort Orbeas Orca Pro(OMP)ramme til en fantastisk pro-tour ramme, der har kørt bjergene og landevejene tynde i Tour De France, Giro d'Italia samt Vuelta á Espana, og mange andre store løb. Orca M20-Pro er udstyret med Shimano Ultegra hele vejen igennem, og med FSA Energy styr, frempind og sadelpind og så er der sat et sæt Vision Team 35 Hjulsæt på. Totalvægt ca. 7,5 Kg!!!

Orca M20-PRO - RESTSALG VILDT TILBUD - UDSOLGT er udsolgt!

Orbea Orca M20-PRO

Det er Shimano Ultegra 6800 Skiftere(for og bag), skiftegreb, Kranksæt og Kassette og så erdet FSA Energy styr og frempind, FSA sadelpind,  og afsluttet med et sæt lækre Vision Team 35 Clincher Hjul!

Du får en absolut topcykel, med vægt, fart og manøvrerdygtighed der hører til i den Highenden af cykelfeltet, men Orbea formår at holde prisen helt i bund og det gør at du kan få en racercykel i absolut topklasse til en meget lav pris. Du får så samtidig 100 års Spansk cykelhistorie med og kommer til at køre på et mærke som Pedro Delgado, Team Euskatel og mange flere har vundet utallige etaper på i de store Tours, bl.a. Tour de France - så det er altså ikke et hvilket som helst mærke du køber, når du vælger Orbea, det er et stolt Spansk, eller rettere Baskisk, mærke med masser af tradition, historie og ikke mindst sjæl! 

Specifikationer:

RammeOrbea Orca Carbon OMP Monocoque Ramme, med indvendig kabelføring, DI2 kompatibel
ForgaffelOrca OMP carbon fork. full carbon steerer. tapered 1-1/8" - 1.5". carbon dropouts
KranksætShimano Ultegra 6800 34x50t
StyrFSA Gossamer Compact
SkiftereShimano Ultegra 6800 11-Speed
BremsegrebShimano Ultegra 6800
BremserShimano Ultegra 6800
GeargruppeShimano Ultegra 6800 11-Speed
KædeShimano HG700
HjulVision Team 35 Clincher med Vittoria Rubino Dæk
SadelpindFSA SL-K Di2 Kompatibel
SadelHard Black Scratch-2 Tirox size 143 mm