TACX NEO T2800 - Den Ultimative Hometrainer

ÅRETS HOMETRAINER 2015 LYDLØS, KRAFTFULD, FULD REALISME - Det ypperste man kan få af hometrainere!
Tilgængelighed: Ikke på lager
Leveringstid: 1-3 dage
KUN 535 KR. PR. MÅNED
MED LÅNLET - KLIK HER
DKK 10.499,00

TACX NEO T2800 - Den Ultimative Hometrainer

TACX NEO er en Bluetooth og Ant+ kompatibel smart trainer, hvor du kan køre virtuelt i klassikerne, Alpe d'huez og mange andre kendte bjerge, alene eller imod venner. Kan bruges på andres software som BKool og Zwift.com. Det er dog ikke det der gør TACX NEO unik- det er hele teknologien den er bygget på - det er en drømmemaskine, der er lydløs, kraftfuld, giver fuld realisme og ikke bliver slidt - kræver desuden ingen vedligehold og kalibrering! Den er helt unik og fantastisk.

Principperne for "Direct Drive" er her udført i reneste og suveræneste form. Der er ingen bælter, ruller eller hjul, hvilket gør at du får samme følelse som når du kører på landevejen - alt kraft overføres og registreres i TACX NEO.

Modstanden i TACX NEO genereres af mange små kraftige magneter og teknologien foretager over 1000 beregninger i sekundet for at forudsige rytterens tråd og kan derfor simulere alle forhold med ekstrem høj præsicion.

Når alle bælter, ruller og hjul er fjernet fra en hometrainer, er det eneste du hører lyden fra kasetten og kæden på din cykel, så selve TACX NEO'en er ekstremt lydsvag.

Kraftmæssigt, så kan du ikke sammenligne den med nogle andre hometrainere, den har en watt effekt på 2200 Watt, Realistisk stigningssimulering på 25% og dowhill simulering på 5%.

Dette er den ultimative oplevelse, se videoen nedenfor.

Relaterede produkter