Grundet Corona bliver der kun produceret få cykler denne sæson. Så brug vores 'Overbliks' link nedenfor hvis du kigger efter cykel.
FÅ OVERBLIKKET - KLIK HER

Tristyr/Tribøjle system til racercykel - Redshift Aerobar System

Redshifts Tristyr/Tribøjle system indeholder aftagelige aerobars og en 2-positions sadelpind, en simpel men banebrydende løsning til din racercykler, hvor du kommer til at ligge i samme aero position som på en tricykel. Det er ikke nok at smide et par tribøjler på din almindelige racercykel, geometrien/position på cyklen bliver for lukket, så derfor er 2-positions sadelpinden en genistreg fra Redshifts side. Aerobars/tribøjlerne fås i både carbon og alu, og i enten S-Bend eller L-Bend og passer på 26mm styr og 31.2mm styr vha. de medfølgende spacere. Sadelpinden er til en 27.2mm rund men man kan få spacere så den passer til andre diametere(kontakt os hvis din sadelpind er tykkere!).

Tristyr/Tribøjle system til racercykel - Redshift Aerobar System

Tristyr/tribøjel systemet fra Redshift er super genialt, du får den helt rigtige aero position på cyklen, til at kunne køre en perfekt enkeltstart. Med det smarte sadelpindssystem kommer du til at ligge længere fremme med kroppen og du kommer til at træde med de rigtige muskler, uden du ligger klemt sammen når du ligger ned i aeropositionen. Sadlen kan du justere imens du kører så du kan sidde bedre når det går opad og du har brug for at træde med nogle helt andre muskler.

Tristyr og sadelpind der giver dig den perfekte enkeltstarts position på racercyklen.

Du får den perfekte enkeltstarts/triathlon position pga. den unikke sadelpind og tristyr løsning.

Det aftagelige Aerobarsystem med quickrelease, fås med både L- og S-Bend aerobars og i alu eller carbon. Systemet er fuldt ud justerbart og kan tilpasses perfekt til dig og din foretrukne position.

Sadelpindssystemet gør at du ikke skal ændre hele dit setup på cyklen, når du skal køre alm. landevej og løb, eller sammen med kammeraterne og skal du køre ren landevej, ja så er det bare at ta' Aerobarerne af(som tager 2 sekunder vha. quickrealeasen) og slå sadlen om til landevejspositionen. Det er en ultra gennemtænkt løsning som gør det et super alternativ til tricyklen!

Se videoen nedenfor og så vil du forstå præcis hvad vi lige har beskrevet og se det fungere i virkeligheden:

Leveringstid: 1-3 dage
Rating: 5.0 Antal Reviews: 1
*
*
*
*
*
*
*
DKK 1.999,00
Kunder der har købt denne vare købte også