Grundet Corona bliver der kun produceret få cykler denne sæson. Så brug vores 'Overbliks' link nedenfor hvis du kigger efter cykel.
FÅ OVERBLIKKET - KLIK HER

Tufo Elite JET 20mm - Tubular - UDGÅET

20mm, 160 grams ultra letvægts tubular race only ring, håndbygget fra bunden i top kvalitet.
KUN 61 KR. PR. MÅNED
MED LÅNLET - KLIK HER
DKK 589,00

Tufo Elite JET 20mm - Tubular - UDGÅET

Denne lukkede ring er lidt af et mesterværk, 20mm lukket ring på kun 160 gr., en ultra let lukket ring der udelukkende er til race og er til dig der vil slå din enkeltstarts rekord eller skal en tur i bjergene hvor alt vægt tæller! Ringen er en højtryksring og skal pumpes med et tryk på imlm. 10 og 15 bar. Hvis du skal ha' en race klar ring så anbefaler vi bl.a. denne ring der er specifikt bygget til race. Som alle de andre Tufo dæk og ringe så er den håndlavet og med punkteringsbeskyttelse. Skulle du være så uheldig at du punktere, så er det ekstremt nemt ordnet med Tufo Extreme Sealant, på under 1 minut!

Tufo anbefaler montering af deres tubular/lukkede ringe vha. deres patenterede dobbeltklæbende Tufo Tape, der gør det ekstremt nemt at montere dine lukkede ringe/tubs. 

Tufo har produceret top lækre håndlavede dæk i MANGE år og har nogen af markedets bedste dæk - du går ikke galt i byen hvis du vælger Tufo.