Grundet Corona bliver der kun produceret få cykler denne sæson. Så brug vores 'Overbliks' link nedenfor hvis du kigger efter cykel.
FÅ OVERBLIKKET - KLIK HER

Tufo HI-Composite Carbon 23mm - Tubular - UDGÅET

23mm, 260 grams tubular dæk til både træning og race. Det perfekt all-round dæk.
KUN 50 KR. PR. MÅNED
MED LÅNLET - KLIK HER
DKK 349,00

Tufo HI-Composite Carbon 23mm - Tubular - UDGÅET

Denne lukkede ring er et af to tubular dæk fra Tufo som vi anbefaler til træningshjulet. Tufo HI-Composite Carbon Tubular vejer 260 gram, og anbefales pumpet med et tryk på imlm. 8 og 12 bar. Det er en super lækker håndlavet lukket ring som er lavet til at modstå vind, vejr og er top sikret imod punkteringer. Hvis du vil køre på lukkede ringe når du træner og kan "nøjes" med en ikke race specifik ring, så anbefaler vi klart denne ring. Skulle du være så uheldig at du punkterer på træningsturen, så er det ekstremt nemt ordnet med Tufo Extreme Sealant, på under 1 minut!

Tufo anbefaler montering af deres tubular/lukkede ringe vha. deres patenterede dobbeltklæbende Tufo Tape, der gør det ekstremt nemt at montere dine lukkede ringe/tubs. 

Tufo har produceret top lækre håndlavede dæk i MANGE år og har nogen af markedets bedste dæk - du går ikke galt i byen hvis du vælger Tufo.

Kunder der har købt denne vare købte også