Grundet Corona bliver der kun produceret få cykler denne sæson. Så brug vores 'Overbliks' link nedenfor hvis du kigger efter cykel.
FÅ OVERBLIKKET - KLIK HER

Vores 2. år gik over alt forventning

20. december 2016

Hej med Jer,

Ja så gik 2. år for 12Tri.dk og vi har oplevet en masse nye spændende ting, vi har lært meget og glæder os virkelig til at 2017 sæsonen går i gang igen. Som mange måske har bemærket så er priserne på Orbeas cykler faldet en del siden sidste år, men vi kan forsikre om at kvaliteten stadig er helt i top og vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige Orbea eller Colnago racer i 2017.

Så er der kommet ny våddragt fra Aropec og heriblandt både Reindeer og Flying Fish til kvinder og til vildt gode priser. Aropecs kompressions tridragt er også ekstremt populær med dens super cykelindlæg og kompressions - en dragt vi anbefaler på det kraftigste. Vi går og overvejer at stoppe salget af Zone3 Advance og Vision triathlon våddragter og udelukkende sælge Aspire, Vanquish og opefter, da vi mener Aropec leverer de triathlon våddragter i den prisklasse til en bedre pris og i en super kvalitet.

Hold øje med 12Tri.dk i 2017 - der vil komme masser af nye produkter!

Mvh
12Tri.dk