X Vert Alu Hardtail MTB

Leder du efter en let, hurtig og MTB i bedste kvalitet, så har du fundet den! Det er bare Tysk kvalitets design og grundighed hele vejen igennem. X Vert rammen er let bygget, men med super stivhed hvor det tæller - ikke gjort så let at du mister kraftoverførslen, eller der opstår svagheder i Alu'en som desværre ses alt for ofte på lette alu-cykler, både MTB og Racere!

Der er 3 styks at vælge imellem, alle har samme super lækre alu ramme, men er forskelligt udstyret ifht. forgaffel og gearserie - uanset hvilken af modellerne du vælger, så får du gode holdbare og velkendte komponenter, selvfølgelig er der forskel på den billigste og dyreste, men du får uanset hvad en super fed Hardtail der kan bruges til singletrack, skov, grusveje eller alm. transportkørsel!

X Vert har fantastiske styreegenskaber og er nem at manøvrere rundt på selv de mest tekniske spor, og accelerationen er i helt i top pga. den laterale stivhed, der sørger for at du ikke bare træder alle dine kræfter ud i et blødt alustel - Det er et super køb for dig der vil ud og prøve kræfter med MTB for første gang, eller vil ha' en super fed vinter MTB. 

X Vert er født og designet i Bayern, i de sydtyske alper, men er som skabt til de danske spor.

X Vert Alu Hardtail MTB

Sorter efter
Vis per side

X Vert Elite Alu Hardtail - L-Twoo 11-Speed Geargruppe og SR Suntour XCM DS 100mm Forgaffel

X Vert Elite er udstyret med L-Twoo 11-Speed geargruppen og Suntours XCM DS 100mm forgaffel med remote lockout. Den egner sig super til tekniske spor og skov- og grusstier. Det er til dig der ikke vil ofre en formue og kan "nøjes" med de 11-Gear og en go' forgaffel med lockout! Læs alt om X Vert Elite længere nede på siden.
7.095,00 kr.

X Vert Pro Alu Hardtail - L-Twoo 12-Speed Geargruppe og SR Suntour XCR32 100mm Forgaffel 2

X Vert Pro er udstyret med L-Twoo 12-Speed geargruppen og Suntours XCR32 100mm forgaffel med remote lockout. Den egner sig super til tekniske spor og skov- og grusstier. Det er til dig der ikke vil ofre en formue, men stadig ha' en Hardtail MTB med 12-Speed geargruppe og en go' forgaffel med lockout! Læs alt om X Vert Pro længere nede på siden.
9.695,00 kr.

X Vert Pro Team Alu Hardtail - Shimano XT/SLX og Rockshox Recon Silver 100mm forgaffel

X Vert Pro Team er topmodellen af X Vert Alu hardtail MTB'erne, og er udstyret med Shimano XT/SLX 12-Speed geargruppen og Rockshox lækre Recon Silver Stealth forgaflen med 100mm Vandring. Det er til dig der vil ha' det bedste og letteste udstyr på din alu hardtail og ikke vil gå på kompromis med hvad der står på komponenterne. Læs alt om X Vert Pro Team længere nede på siden.
12.695,00 kr.